Hogyan tudok regisztrálni?

A vásárlás feltétele a webáruházban történő regisztráció, ami az adatlap kitöltésével történik.

Felhívjuk Tisztelt Látogatóink figyelmét arra, hogy amennyiben a CÉG/VÁLLALKOZÁS –ként kíván regisztrálni, abban az esetben cégünk nagykereskedelmi üzletköréből adódóan csak gazdasági tevékenységet folytató jogi személyek-, illetve egyéni vállalkozói igazolvánnyal rendelkező természetes személyek regisztrációját tudja elfogadni-, a regisztrációs adatlap szerinti részletes tartalom figyelembe vétele mellett.

Az ingyenes kiszállítást Budapesten és vonzáskörzetében nettó 20 000 Ft vásárlás felett vállaljuk!  Lehetőség van a kiszállítás mellett a megrendelt termékek telephelyen történő személyes átvételére is, ebben az esetben nincs minmum vásárlási limit.

A regisztráció csak pontos és valós adatok megadásával lehetséges.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a regisztrációt megelőzően szíveskedjenek tájékozódni a vidéki túrajáratokkal kapcsolatban. Kolléganőink a +36 27 548 150-es telefonszámon adnak pontos felvilágosítást.

A weboldalon közölt árak kiskereskedelmi bruttó árak, lakossági vásárlók számára. Viszonteladói árakra cégek számára regisztrációt követően (adószámmal rendelkező, gazdasági tevékenységet folytató jogi személy-, illetve egyéni vállalkozói igazolvánnyal rendelkező természetes személyként) nyílhat lehetőség.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A REGISZTRÁCIÓVAL KAPCSOLATBAN:

A regisztrálási lehetőség a WEBÁRUHÁZ menüpontban található. 

Itt lehet feliratkozni hírlevélre is, VALAMINT AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓT ELOLVASNI ÉS ELFOGADNI. Magánszemélyek számára Általános Szerződési Feltételek elfogadása feltétele a regisztrációnak.

Ezt követően a rendszer visszaigazolást küld a sikeres regisztrációról a megadott email címre. 

A regisztrációt csak egyszer kell végrehajtani, a későbbi vásárlások alkalmával be tud lépni a felhasználónév és jelszó megadásával a Webáruház menüpontban.

Ha a megrendelés leadását követően nem érkezik meg a visszaigazoló levél

Ha a megrendelés leadását követően nem érkezik visszaigazoló levél emailben, kérem ellenőrizze az alábbiakat: 1. Pontos email címet adott-e meg a regisztráció során?  2. Lehetséges, hogy ...

Hogyan tudok bejelentkezni és a webshopban vásárolni?

Bejelentkezni a BEJELNETKEZÉS és a WEBÁRUHÁZ menüpontokban tudunk. A bejelentkezést követően a személyes menüpont   láthatóvá válik, ahol megtalálható az adatlap, kedvencek, utolsó rendelésem, ...

Hogyan tudok terméket keresni a bahamas.hu weboldalon?

A felső menüsávban található nagyító (kereső) ikonra kattintva előugrik egy mező, ahova be tudjuk írni a keresendő kifejezést, termék megnevezést. Rákattintunk az OK gombra, majd a keresési ...

Adataim módosítása

A megadott adatok módosítására a   (személyes) menüpontban van lehetőség  Adatlap mezői: CÉGEK felhasználó név, email cím, vonalas és mobil telefonszám, fax szám, számlázási név, számlázási cím ...